/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

/VIDEO/ Fermierii au ieșit din nou în stradă. Ce i-a nemulțumit de această dată

missing
23 octombrie 2020, ora 14:44

Producătorii agricoli continuă protestele, și-au scos din nou tehnica în stradă. Manifestațiile au loc la ieșirea din Căușeni spre Anenii Noi. Agricultorii sunt nemulțumiți de deciziile luate de autorități, după protestele din luna august. 

Aceștia împreună cu vetaranii au ieșit cu o declarație către autorități.

Imaginile video au fost postate pe rețelele de socializare de către un internaut.

Amintim că, pentru prima data agricultorii au ieșit pe 11 august solicitând de la autorități realizarea mai multor revendicări. Ulterior fermierii au iești și pe 12 august curent, aceștia au fost revoltați de declarațiile ministrului Agriculturii, care i-ar fi acuzat că ar reprezenta interese politice și ar fi venit la protestul de ieri în stare de ebrietate, aceștia au blocat drumurile la Leova, Hîncești și Căușeni.

La fel,  la data de 14 august curent, fermierii doreau să intre în Chișinău pentru a-și continua protestul, iar oamenii legii le-au restricționat accesul.

La data de 19 octombrie curent, agricultorii și-au scos din nou unitățile de tehnică în stradă pentru a cere guvernării să le respecte revendicările. Precizând că guvernarea așa și nu a conștientizat amploarea crizei în ramura agricolă, cauzată de calamitatea naturală fără precedent și problemele cronice ale sectorului, de aceea își reiau revendicările.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram