Producătorii agricoli continuă protestele, și-au scos din nou tehnica în stradă. Manifestațiile au loc la ieșirea din Căușeni spre Anenii Noi. Agricultorii sunt nemulțumiți de deciziile luate de autorități, după protestele din luna august. 

Aceștia împreună cu vetaranii au ieșit cu o declarație către autorități.

Imaginile video au fost postate pe rețelele de socializare de către un internaut.

Amintim că, pentru prima data agricultorii au ieșit pe 11 august solicitând de la autorități realizarea mai multor revendicări. Ulterior fermierii au iești și pe 12 august curent, aceștia au fost revoltați de declarațiile ministrului Agriculturii, care i-ar fi acuzat că ar reprezenta interese politice și ar fi venit la protestul de ieri în stare de ebrietate, aceștia au blocat drumurile la Leova, Hîncești și Căușeni.

La fel,  la data de 14 august curent, fermierii doreau să intre în Chișinău pentru a-și continua protestul, iar oamenii legii le-au restricționat accesul.

La data de 19 octombrie curent, agricultorii și-au scos din nou unitățile de tehnică în stradă pentru a cere guvernării să le respecte revendicările. Precizând că guvernarea așa și nu a conștientizat amploarea crizei în ramura agricolă, cauzată de calamitatea naturală fără precedent și problemele cronice ale sectorului, de aceea își reiau revendicările.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!