/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

53 de lucrători medicali din stânga Nistrului, somați să părăsească Dispensarul Uzinei Metalurgice, unde temporar domiciliază

missing
26 octombrie 2020, ora 15:48

53 de lucrători medicali din Dispensarul Uzinei Metalurgice Moldovenești din stânga Nistrului care îngrijesc de pacienții bolnavi de COVID-19 sunt somați să părăsească blocul de pe teritoriul uzinei unde temporar domiciliază. 

Asta pentru că așa-zisele autorități de la Tiraspol sunt în căutarea a încă 120 de paturi. Se propune internarea pacienților infectați cu noul coronavirus în Dispensarul Uzinei Metalurgice, alcătuit din două blocuri. În unul dintre aceste blocuri locuiesc cei 53 de lucrători medicali, care sunt somați să-l părăsească.

În Rîbnița, stânga Nistrului, practic nu au mai rămas paturi libere pentru pacienții infectați cu noul coronavirus, anunață așa-numitele autortiăți din regiunea transnistreană. Spitalul de Boli Infecțioase din Râbnița nu mai face față numărului mare de pacienți.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram