53 de lucrători medicali din Dispensarul Uzinei Metalurgice Moldovenești din stânga Nistrului care îngrijesc de pacienții bolnavi de COVID-19 sunt somați să părăsească blocul de pe teritoriul uzinei unde temporar domiciliază. 

Asta pentru că așa-zisele autorități de la Tiraspol sunt în căutarea a încă 120 de paturi. Se propune internarea pacienților infectați cu noul coronavirus în Dispensarul Uzinei Metalurgice, alcătuit din două blocuri. În unul dintre aceste blocuri locuiesc cei 53 de lucrători medicali, care sunt somați să-l părăsească.

În Rîbnița, stânga Nistrului, practic nu au mai rămas paturi libere pentru pacienții infectați cu noul coronavirus, anunață așa-numitele autortiăți din regiunea transnistreană. Spitalul de Boli Infecțioase din Râbnița nu mai face față numărului mare de pacienți.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!