Un bărbat de 59 de ani a fost găsit fără suflare de către fratele său în această dimineață într-o gospodărie din localitatea Călugăr, raionul Fălești. Potrivit poliției, victima ar fi fost bătută cu cruzime de către fiul său de 34 de ani.

Tragedia s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 22:oo, în localitatea Călugăr din Fălești. Potrivit poliției, bărbatul de 59 de ani a fost bătut cu bestialitate de către fiul său de 34 de ani. În urma leziunilor primite, victima a decedat, iar făptașul a fugit de la fața locului. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fpst descoperit în această dimineață de către fratele acestuia. Ajunși la fața locului, medicii legiști au constatat decesul acestuia. Oamenii legii susțin că pe corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsită o plagă deschisă în regiunea capului.
Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Alte circumstanțe se stabilesc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!