/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Tragedie la Fălești. Un bărbat, găsit mort după ce ar fi fost bătut de propriul fiu

missing
26 octombrie 2020, ora 09:45

Un bărbat de 59 de ani a fost găsit fără suflare de către fratele său în această dimineață într-o gospodărie din localitatea Călugăr, raionul Fălești. Potrivit poliției, victima ar fi fost bătută cu cruzime de către fiul său de 34 de ani.

Tragedia s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 22:oo, în localitatea Călugăr din Fălești. Potrivit poliției, bărbatul de 59 de ani a fost bătut cu bestialitate de către fiul său de 34 de ani. În urma leziunilor primite, victima a decedat, iar făptașul a fugit de la fața locului. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fpst descoperit în această dimineață de către fratele acestuia. Ajunși la fața locului, medicii legiști au constatat decesul acestuia. Oamenii legii susțin că pe corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsită o plagă deschisă în regiunea capului.
Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram