Doi frați de 24 și 36 de ani din raionul Dondușeni au fost reținuți și plasați în arest, după ce au bătut și împușcat cu o armă pneumatică un bărbat pe o stradă din Capitală. Victima a fost transportată de urgență la spital.

Totul s-a întâmplat pe 9 octombrie pe strada Albișoara din Capitală. În timp ce făcea cumpărături, victima, un bărbat de 52 de ani, pe stradă se deplasau doi bărbați care vizibil erau în stare de ebrietate și vorbeau cu cuvinte necenzurate. La observațiile făcute de bărbat pentru a vorbi mai încet și fără cuvinte necenzurate, cei doi i-au aplicat bărbatului mai multe lovituri în regiunea capului și a corpului, totodată unul din agresori a scos și efectuat câteva împușcături în direcția acestuia dintr-o armă pneumatică cauzându-i dureri fizice, după care au părăsit locul comiterii infracțiunii. Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că în acel moment se aflau în stare de ebrietate.

Actualmente ei sunt cercetați penal pentru huliganism agravat. Conform legislației penale în vigoare, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!