/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Noul Isuzu MU-X este un concurent pentru Mitsubishi Pajero Sport. În viitor, în teorie, ar putea purta şi logo Mazda

missing
28 octombrie 2020, ora 13:06

Compania Isuzu este cunoscută în prezent mai mult pentru producţia de autocamioane şi autobuze (găsite şi în Chişinău), în timp ce o activitate redusă o are şi în segmentul autovehiculelor comerciale uşoare cu un pickup numit D-Max, care este disponibil de cumpărat oficial pe piaţa din România, de exemplu.

Cu toate acestea, are în palmares şi un automobil non-comercial, însă care este disponibil doar pe pieţe selecte din Asia şi Oceania. Se numeşte MU-X, a fost lansat în 2013 şi până în prezent era de fapt un Chevrolet TrailBlazer cu o serie de modificări.

Acum însă, astăzi prezentată în Thailanda, noua generație MU-X a fost dezvoltată complet in-house. Află mai multe detalii despre maşină, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram