Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 955: Atac nocturn, farsă din Rusia și arestări misterioase. Ex-șeful NATO face o propunere Kievului

/VIDEO/ Reacția pretorului Prepeliță după ce Ion Ceban i-a cerut demisia. „Dacă o să-mi spună care e motivul...”

missing
29 octombrie 2020, ora 13:46

Pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliță, căruia primarul Capitalei i-a cerut astăzi demisia, susține că va depune cerere de a pleca din funcție. Prepeliță spune că nu cunoaște exact pentru ce urmează să fie demis, dar va merge la Primărie ca să afle.

Contactat de TV8, Prepeliță spune că nu se va împotrivi acestei cerințe pentru că edilul Capitalei poate oricum să-l demită din funcție.

O să merg la Pretură, o să scriu cerere și mă duc să o depun pe masă. Eu încă nu știu ce să demonstrez. Dacă o să-mi spună care e motivul… Dumnealui (n.r. primarul Ion Ceban) poate să mă demită și personal, fără cererea mea, din motivul că nu corespund”, a declarat Boris Prepeliță pentru TV8.

Referitor la subterana de la bulevardul Dacia intersecție cu bulevardul Decebal reparația căreia a fost propusă să fie realizată de Partidul Șor, Prepeliță susține că proiectul deja a fost făcut, a fost coordonat cu arhitecții și zilele acestea trebuiau să înceapă lucrările. „Eu eram bucuros să se facă reparația din contul oricui pentru că bani în buget nu sunt. Dacă cineva se oferă să repare o subterană care costă nu mai puțin de 2 milioane de lei, sunt gata să-l îmbrățișez”, a menționat Boris Prepeliță.

Astăzi, primarul Ion Ceban i-a solicitat pretorului Boris Prepeliță să-și depună mandatul până diseară, astfel, va fi demis din funcție. Anunțul a fost făcut de edil după o vizită inopinată în sectorul Botanica. Într-un video postat pe pagina Primăriei, Ceban a menționat că sectorul Botanica rămâne unul murdar și împânzit de panouri publicitare. Edilul a adus în discuție și problema subteranelor care necesită reparație.

Ion Ceban a cerut demisia pretorului sectorului Botanica, Boris Prepeliță

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.