/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

A furat o armă de foc din safeul unei întreprinderi din Ialoveni. Un minor, reținut de polițiști

missing
30 octombrie 2020, ora 14:33

A furat o armă de foc de tip „Baikal”, care era păstrată într-un safeu metalic amplasat în incinta unei cooperative. Este vorba despre un tânăr de 15 ani din raionul Ialoveni. Acesta nu este la prima abatere, aflându-se în vizorul poliției de mai mult timp.

Oamenii legii spun că, din cercetările efectuate s-a stabilit că tânărul, pe parcursul nopții, a deteriorat ușa de la intrarea în clădire, pătrunzând în interior, de unde a sustras arma menționată.

Astfel, în urma unui complex de măsuri speciale de investigații, pe urme fierbinți, în aceeași zi, a fost identificat și făptuitorul.

În cadrul audierilor, tânărul și-a recunoscut vinovăția. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt.

Arma sustrasă urmează a fi restituită proprietarului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram