/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Circulația transportului în preajma Primăriei Chișinău - sistată din cauza alertei cu bombă

missing
30 octombrie 2020, ora 09:32

Circulația transportului public în preajma Primăriei Chișinău a fost sistată din cauza alertei cu bombă. Troleibuzele care se deplasează pe bulevardul Ștefan cel Mare au staționat pe marginea drumului.

Din imaginile transmise de către reporterul TV8 aflat la fața locului se poate vedea că oamenii s-au dovedit a fi nevoiți să iasă din transportul public și să circule pe jos. Asta după ce un segment din bulevardul Ștefan cel Mare, unde se află clădirea Primăriei Chișinău, a fost închis pentru traficul rutier.

Amintim că Poliția a fost sesizată la ora 07.00 dimineața prin intermediul serviciului unic 112. Un bărbat necunoscut a comunicat că în incinta Primăriei mun. Chișinău și Ambasada Ucrainei se află obiecte explozibile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram