Circulația transportului public în preajma Primăriei Chișinău a fost sistată din cauza alertei cu bombă. Troleibuzele care se deplasează pe bulevardul Ștefan cel Mare au staționat pe marginea drumului.

Din imaginile transmise de către reporterul TV8 aflat la fața locului se poate vedea că oamenii s-au dovedit a fi nevoiți să iasă din transportul public și să circule pe jos. Asta după ce un segment din bulevardul Ștefan cel Mare, unde se află clădirea Primăriei Chișinău, a fost închis pentru traficul rutier.

Amintim că Poliția a fost sesizată la ora 07.00 dimineața prin intermediul serviciului unic 112. Un bărbat necunoscut a comunicat că în incinta Primăriei mun. Chișinău și Ambasada Ucrainei se află obiecte explozibile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!