/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/VIDEO/ Prezidențiale 2020: CEC, după deschiderea secțiilor de votare: „În secțiile de votare din stânga Nistrului procesul de votare a început fără incidente”

missing
01 noiembrie 2020, ora 08:10

Comisia Electorală Centrală susține un brieging de presă. Președintele CEC susține că până la ora 8:00 nu au fost raportate încălcări și incidente la secțiile de votare deschise pe teritoriul R. Moldova.

Dorin Cimil, președinte CEC:Au fost deschise 2134 de secții de votare. 2004 pe teritoriul R. Moldova. În cele 42 de secții de votare deschise pentru alegătorii din stânga Nistrului procesul de votare a început fără incidente majore. Chemăm la calm localnicii. Au fost tipărite peste 3 milioane de buletine de vot. Cei care prezintă simptome COVID-19 pot solicita urna. Sunt așteptați peste 43 de mii de tineri care vor vota pentru prima oară.”

Astăzi în R. Moldova au loc alegeri prezidențiale directe. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00 și se vor închide la 21:00. În acest an, alegerile se vor desfășura diferit, fiind impuse mai multe reguli. Astfel, fiecare alegător trebuie să poarte o mască și să aibă pixul propriu pentru a putea semna.

Totodată, astăzi este interzisă agitația electorală.

/VIDEO/ Spirite încinse la Varnița: Un grup de veterani cer teste COVID-19 de la oameni care vin din stânga Nistrului

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram