/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO.FOTO/ „E imposibil să voteze toți”. Cu trei ore înainte de închiderea urnelor, într-un oraș din Germania sute de oameni așteaptă să voteze

missing
01 noiembrie 2020, ora 19:41

La ora 18.00, în orașul german Kassel, sute de moldoveni făceau încă coadă pentru a își exercita dreptul la vot. Oamenii se plâng de proastă organizare a secției de vot și susțin că este absolut imposibil ca toți să reușească să își exercite dreptul de a alege.

Un internaut a transmis imagini la redacția TV8 și a declarat că în secția de vot lucrează doar trei persoane care înregistrează alegătorii și listele de vot și doar două cabine de vot. Astfel, procesul are loc destul de lent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram