/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Alegerile s-au dat ieri, în direct, și la TV8. Jurnaliștii noștri au luat pulsul scrutinului și l-au transmis pe micile ecrane

missing
02 noiembrie 2020, ora 22:40

Alegerile s-au dat ieri, în direct, și la TV8. Jurnaliștii noștri au luat pulsul scrutinului și l-au transmis pe micile ecrane. Timp de 17 ore, emisia a continuat fără întrerupere, iar seara zeci de mii de oameni erau cu ochii pe postul nostru pentru a urmări primele rezultate. În momentul în care au fost anunțați câștigătorii preliminari, tv8 a înregistrat vârful de aur. Peste 115 mii de oameni se uitau concominent la ediția specială, moderată de Natalia Morari.

Bună ziua și bine v-am găsit!”

„Suntem de la tv8, vrem sa va intreb de cat timp stati la coada, cât mai aveti de stat si cum va simtiti?”

„Începem cu Mihaela Dicusar, care se afla la partidul nostru. Mihaela, buna seara!”

„Prieteni, bună seara! Noi continuam maratonul nostru live și la tv si pe online, va multumim!”

Tv8 a dat start emisiei live imediat ce au fost deschise secțiile de vot din țară. Echiepele de jurnaliști au fost pe urmele candidatilor electorali pentru a-i arată in direct cum au votat si pentru ce au votat. Am fost prezenți și în satul Varnița, acolo unde un grup de combatanți erau contra alegătorilor care veneau din stânga Nistrului pentru a vota, în condițiile in care ii acuzau că au fost plătiti pentru asta.

Tv8 a avut știri din ora în oră, atât pentru consumatorii de limbă română, cât și pentru cei de limbă rusă. Iar edițiile speciale au fost moderate de jurnalistele Natalia Ghețu, Mariana Rață și Natalia Morari. Seara, când procesul de votare era aproape de a lua sfârșit, reporterii tv8 au mers la sediile partidelor pentru a surprinde primele emoții și reacții.

„Vreau să vă spun că acum câteva minute Igor Dodon a venit aici, la sediu, a coborăt din această mașină. Dumnealui a refuzat să facă declarații.”

Și seara, telespectatorii au fost cu ochii pe postul nostru de televiziune. Ediția specială cu Natalia Morari a fost programul cel mai urmărit ieri de la TV8. Iar vârful de aur a fost atins în jurul orei 22 și 18 minute, atunci când, potrivit datelor AGB, peste 115 mii de oameni concomitent au ales să se informeze despre primele rezultate, în direct, de la tv8.

„Putem vorbi despre tendinte? Noi vedem cine sunt pe primele 3 locuri. -Da, cred ca putem vorbi. Principala concluzie este ca vom avea turul 2 de scrutin.”

Potrivit măsurătorilor AGB, tv8 s-a aflat ieri în top 6, acumulând aproape 4% din toți oamenii care ieri s-au uitat la televizor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram