Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 880: Atac în Rusia, bombardiere în România și sancțiuni prelungite! Zelenski explică problema de pe front

Candu recunoaște: „Igor Dodon a ajuns președinte cu ajutorul lui Plahotniuc și a echipei Partidului Democrat”

missing
03 noiembrie 2020, ora 17:31

După declarațiile scandaloase făcute astăzi de candidatul Igor Dodon, liderul Pro-Moldova, Andrian Candu, a declarat într-o intervenție live pe Facebook că Igor Dodon a lansat astăzi mai multe minciuni pe care intenționează să le combată. Candu a declarat că în anul 2016 Dodon a devenit președinte cu ajutorul fostului lider democrat Vladimir Plahotniuc. Amintim că atunci Andrian Candu făcea parte din Paridul Democrat, condus de Plahotniuc.

Actualul președinte Dodon încă ne vorbește nouă despre faptul că el a luptat cu regimul lui Plahotniuc și asta este, de fapt, cea mai mare realizare a lui. Igor Nicolaevici, dumneata ai ajuns președinte cu ajutorul lui Plahotniuc și a echipei Partidului Democrat, dar învinuiește contracandidata ta că a fost în regim și a lucrat? Dumneata ai luat „kulioace” cu bani și ai fost susținut, inclusiv de Plahotniuc”, a declarat Candu într-un live.

Candu susține că din discursul pe care l-a avut astăzi Igor Dodon se vede că îi este frică de faptul că va pierde Președinția.

Amintim că astăzi Igor Dodon a făcut atacuri dure la adresa Maiei Sandu. Dodon a îndemnat cetățenii să se gândească bine pe cine vor susține în turul doi, făcând trimitere la mai multe „sperietori” pe care le-a lansat și în scrutinul din anul 2016.

/VIDEO/ „Nu schimbați porumbelul din mână pe coțofana de pe gard”. Igor Dodon o atacă dur pe Maia Sandu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram