Candidatul independent la alegerile prezidențiale, susținut de socialiști, Igor Dodon a fost întrebat în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la postul NTV Moldova în ce măsură femeia din localitatea Etulia care a ghicit în ouă victoria lui din turul întâi i-a purtat ghinion.

Drept răspuns, Igor Dodon a spus că: „la fiecare întrevedere erau diferite persoane, sau un bătrânel, sau o doamnă care spuneau că la sigur câștigați din primul tur, că eu aseară v-am  visat președinte, că asta ghicește în nu știu ce. Eu cu ironie mă uit la lucrurile acestea. Nu cred”.

A fost o dezamăgire totală pentru doamna Nadejda, ghicitoarea din Etulia, cea care a ghicit în ouă, că Igor Dodon v-a câștiga alegerile din primul tur. Este primul eșec în șase ani, de când dă cu ghiocul, se plânge femeia.

Ea a devenit cunoscută, după ce, la o întâlnire cu alegătorii, Igor Dodon s-a lăudat că ouăle s-au îndreptat spre el, ceea ce, în opinia ghicitoarei, prevestea că va ieși învingător din primul tur.

Amintim că după primul tur al alegerilor prezidențiale de pe 1 noiembrie Maia Sandu s-a ales cu cele mai multe voturi. Igor Dodon a ocupat a doua poziție. Alegătorii sunt așteptați pe 15 noiembrie pentru a-și exercita dreptul la vot în al doilea tur.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!