/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cum răspunde Dodon când este întrebat dacă i-a purtat ghinion femeia din Etulia care a ghicit în ouă victoria lui din turul I

03 noiembrie 2020, ora 20:10

Candidatul independent la alegerile prezidențiale, susținut de socialiști, Igor Dodon a fost întrebat în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la postul NTV Moldova în ce măsură femeia din localitatea Etulia care a ghicit în ouă victoria lui din turul întâi i-a purtat ghinion.

Drept răspuns, Igor Dodon a spus că: „la fiecare întrevedere erau diferite persoane, sau un bătrânel, sau o doamnă care spuneau că la sigur câștigați din primul tur, că eu aseară v-am  visat președinte, că asta ghicește în nu știu ce. Eu cu ironie mă uit la lucrurile acestea. Nu cred”.

A fost o dezamăgire totală pentru doamna Nadejda, ghicitoarea din Etulia, cea care a ghicit în ouă, că Igor Dodon v-a câștiga alegerile din primul tur. Este primul eșec în șase ani, de când dă cu ghiocul, se plânge femeia.

Ea a devenit cunoscută, după ce, la o întâlnire cu alegătorii, Igor Dodon s-a lăudat că ouăle s-au îndreptat spre el, ceea ce, în opinia ghicitoarei, prevestea că va ieși învingător din primul tur.

Amintim că după primul tur al alegerilor prezidențiale de pe 1 noiembrie Maia Sandu s-a ales cu cele mai multe voturi. Igor Dodon a ocupat a doua poziție. Alegătorii sunt așteptați pe 15 noiembrie pentru a-și exercita dreptul la vot în al doilea tur.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram