Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu la alegerile prezidențiale a venit cu o reacție la acuzațiile făcute astăzi, 3 noiembrie, de către contracandidatul său independent Igor Dodon, susținut de socialiști. 

„Oponentul meu știe că nu poate să câștige aceste alegeri în mod cinstit pentru că nu a făcut nimic bun pentru țară în toți acești patru ani. A făcut doar lucruri proaste. S-a discreditat total prin comportamentul lui laș. El nu a îndeplinit absolut nici o promisiune și acum încearcă să-i sperie pe oameni, cu tot felul de minciuni.

Oamenii pot să judece după ceea ce văd și simt, dar nu după ceea ce le spune Igor Dodon. Oamenii trebuie să se întrebe, lor le-a plăcut cum au trăit în Republica Moldova în ultimii patru ani, cât Igor Dodon a fost președinte. Lor le place să trăiască în acest dezastru”, a declarat Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Candidatul Igor Dodon a ieșit astăzi într-o conferință de presă în care a făcut mai multe declarații prin care a atacat-o dur pe contracandidata lui în turul doi de scrutin. Dodon a lansat mai multe acuzații la adresa Maiei Sandu. tv8.md a verificat mai multe dintre învinuirile lui Dodon la adresa contracandidatei sale și a constatat că acestea sunt false.

Amintim că după primul tur al alegerilor prezidențiale de pe 1 noiembrie Maia Sandu s-a ales cu cele mai multe voturi. Igor Dodon a ocupat a doua poziție. Alegătorii sunt așteptați pe 15 noiembrie pentru a-și exercita dreptul la vot în al doilea tur.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!