/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Dodon vorbește, în premieră, despre „kuliokul” pe care Plahotniuc a vrut să il dea: „I-am zis să îl ia de aici”

missing
04 noiembrie 2020, ora 22:27

Candidatul independent, Igor Dodon, a declarat, în premieră, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la tv8 că nu știe ce se afla în „kuliokul” pe care fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc a vrut să il dea. 

Dodon susține că nu a acceptat punga și că „nu cunoaște ce se afla în ea”, iar potrivit lui, din imaginile publicate în spațiul public se vede „că el nu a acceptat sacoșa”.

Tot Dodon declară că totul a fost pus la cale de Plahotniuc și că imaginile au fost filmate tot de fostul lider al democraților.

Igor Dodon, candidat independent:Hai că vorbim de „kuliok”. Eu nu am luat acel “kuliok” și nu știu ce era în el. În primul rând, eu nu l-am luat și era clar că era o provocare pentru că era în momentul când noi aveam acele discuții pentru a-l da jos pe Plahotniuc. Eu știam că sunt filmat. Eu știam că în joc este reputația mea. I-am zis, i-al de aici! A filmat Plahotniuc, dar întrebarea este cine îl distribuie? Acum, Maia Sandu începe să îl distribuie. De ce Plahotniuc a făcut în așa fel încât Maia Sandu să aibă un argument la aceste alegeri. Dacă era ceva serios, se adresau la PG, dar eu sunt curat. Asta este propagandă.”

Procuratura Anticorupție a clasat procesul penal pornit în baza imaginilor cu șeful statului, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov din motivul că faptele persoanelor vizate nu întrunesc elementele infracțiunii. Concluzia se regăsește în ordonanța din 19 iunie a procurorului Victor Cazacu.

Citeșe și Dodon, Plahotniuc și Iaralov, audiați în cadrul procesului penal inițiat pentru finanțarea ilegală a PSRM

Citește și Proces penal pentru verificarea imaginilor cu „kuliocul” transmis lui Dodon

Citește și: Procuratura a pornit un proces penal în privința finanțării PSRM, în baza înregistrărilor video cu Dodon și Plahotniuc

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram