/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO FOTO/ Mașinile parcate neregulamentar au blocat noaptea trecută accesul pompierilor în curți. IGSU atenționează șoferii

missing
04 noiembrie 2020, ora 09:12

Mașinile parcate neregulamentar au blocat accesul mașinilor pompierilor în mai multe curți din Chișinău. Noaptea trecută, după mai multe încercări a serviciilor de urgență de a intra cu autospeciala în curți, polițiștii au fost nevoiți să găsească stăpânii mijloacelor de transport parcate neregulamentar pentru a facilita accesul tehnicii de intervenție.

În legătură cu acest fapt, pentru a atenționa conducătorii mijloacelor de transport despre riscurile la care-i supun pe alți oameni în urma parcărilor neregulamentare, pompierii în comun cu polițiștii au început o campanie de sensibilizare și atenționare a oamenilor cu referire la parcările neregulamentare.

Potrivit IGSU, parcarea autoturismelor în locuri neregulamentare poate tergiversa intervenția salvatorilor și blochează accesul echipajelor la blocurile unde se poate produce un incendiu.

Conducătorii auto care și-au lăsat parcate mașinile neregulamentar au fost atenționați despre riscurile blocării căilor de acces și rugați să parcheze mijloacele de transport în locuri special amenajate.

Conform Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, timpul de răspuns a echipajelor de intervenție în situații de risc depinde și de facilitarea accesului din partea conducătorilor auto pe trasee, dar și în curtea blocurilor de locuit.

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram