Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, critică tonul cu care a vorbit ieri într-o conferință de presă contracandidatul său cu care se va confrunta în turul doi. Politiciana susține că promisiunile lansate ieri de către Igor Dodon sună mai degrabă a amenințări. De asemenea, Maia Sandu i-a adus critici lui Dodon pentru faptul că în cei patru ani de mandat nu a furnizat rezultate și nu s-a gândit la oameni.

Un porumbel rănit și a început să cânte cântece de jale. Igor Dodon, cel care a înțeles că pierde alegerile, care a pierdut primul tur de scrutin simte că-i fuge pământul de sub picioare și a ieșit să amenințe oamenii, speriindu-i că dacă nu-l votează, vine sfârșitul lumii”, a declarat Maia Sandu.

Candidata a menționat că în loc să vină să dea socoteală omanilor pentru cei patru ani de mandat, el îi amenință. „După patru ani de mandat, un președinte care nu a făcut nimic pentru oameni, care a făcut doar pentru familia și prietenii lui, care a mers în vacanțe de lux, care și la întâlnirile cu alegătorii merge cu 12 Mercedes-uri, un președinte care a luat bani în pungă cu calendar de la Plahotniuc (…) în loc să vină să dea socoteală oamenii, îi amenință”, a declarat candidata.

Aceasta susține că s-a întâlnit cu mai mulți contracandidați din turul întîi și urmează să discute cu Octavian Țîcu și cu Tudor Deliu. „Oamenii care au votat pentru acești canidați, au votat pentru schimbare”, a menționat Sandu.

Amintim că ieri Igor Dodon a făcut mai multe declarații în care, din nou, a divizat alegătorii din țară de cei plecați peste hotare. De asemenea, a adus declarații dure la adresa contracandidatei sale în turul doi.

/VIDEO/ „Nu schimbați porumbelul din mână pe coțofana de pe gard”. Igor Dodon o atacă dur pe Maia Sandu

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!