/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Maia Sandu, despre atacurile lui Igor Dodon: „Un porumbel rănit a început să cânte cântece de jale”

missing
04 noiembrie 2020, ora 12:30

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, critică tonul cu care a vorbit ieri într-o conferință de presă contracandidatul său cu care se va confrunta în turul doi. Politiciana susține că promisiunile lansate ieri de către Igor Dodon sună mai degrabă a amenințări. De asemenea, Maia Sandu i-a adus critici lui Dodon pentru faptul că în cei patru ani de mandat nu a furnizat rezultate și nu s-a gândit la oameni.

Un porumbel rănit și a început să cânte cântece de jale. Igor Dodon, cel care a înțeles că pierde alegerile, care a pierdut primul tur de scrutin simte că-i fuge pământul de sub picioare și a ieșit să amenințe oamenii, speriindu-i că dacă nu-l votează, vine sfârșitul lumii”, a declarat Maia Sandu.

Candidata a menționat că în loc să vină să dea socoteală omanilor pentru cei patru ani de mandat, el îi amenință. „După patru ani de mandat, un președinte care nu a făcut nimic pentru oameni, care a făcut doar pentru familia și prietenii lui, care a mers în vacanțe de lux, care și la întâlnirile cu alegătorii merge cu 12 Mercedes-uri, un președinte care a luat bani în pungă cu calendar de la Plahotniuc (…) în loc să vină să dea socoteală oamenii, îi amenință”, a declarat candidata.

Aceasta susține că s-a întâlnit cu mai mulți contracandidați din turul întîi și urmează să discute cu Octavian Țîcu și cu Tudor Deliu. „Oamenii care au votat pentru acești canidați, au votat pentru schimbare”, a menționat Sandu.

Amintim că ieri Igor Dodon a făcut mai multe declarații în care, din nou, a divizat alegătorii din țară de cei plecați peste hotare. De asemenea, a adus declarații dure la adresa contracandidatei sale în turul doi.

/VIDEO/ „Nu schimbați porumbelul din mână pe coțofana de pe gard”. Igor Dodon o atacă dur pe Maia Sandu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram