Maestrul Nicolae Botgros, care a fost  testat pozitiv cu virusul COVID-19, se simte mult mai bine. Declarația a fost făcută de către ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul ședinței Guvernului de astăzi.

Totodată, ministra a menționat că medicii de la Chișinău s-au consultat cu cei de la Paris în legătură cu tratamentul  maestrului.

Precizăm că la sfârșitul lunii octombrie Nicolae Botgros a fost internat de urgenţă la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală, fiind diagnosticat cu COVID-19.

Nicolae Botgros are 65 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii” a fost fondată în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac. Datorită abilităților sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!