Ambasada României în Republica Moldova informează că, la momentul actual, nu a fost reluată procedura privind obținerea acordului de depunere a jurământului de credință față de România, la sediul Autorității Naționale pentru Cetățenie (ANC), pentru sesiunile planificate în lunile noiembrie și decembrie 2020.

„Ambasada roagă toate persoanele interesate să NU se mai prezinte în fața sediului Secției consulare (str. Grigore Ureche nr. 2), întrucât toate procedurile se vor desfășura pe bază de programare, așa cum se va comunica în curând.
Informațiile de interes vor fi publicate pe site-ul Ambasadei, pe pagina de Facebook și la avizier”, se arată în mesajul Ambasadei României la Chișinău.

În aceste condiții, reprezentanții instituției menționează că vor comunica în scurt timp procedura, de îndată ce vor fi primite toate informațiile necesare de la autoritățile competente din România.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!