Porsche AG şi Embraer Group au făcut echipă pentru a lansa un duo exclusivist: oricine va cumpăra una din cele 10 aeronave Embraer Phenom 300E, va avea acces la achiziţia unui Porsche 911 Turbo S personalizat în stilul business jetului.

Proiectul este rezultatul cooperării între Embraer design studio din Melbourne (Florida), departamentul Style Porsche din Weissach (Germania), Porsche Exclusive Manufaktur din Stuttgart (Germania) şi Studio F.A. Porsche din Zell am See (Austria).

Ediția specială limitată la zece perechi se adresează mai ales clienților care acordă o mare importanță inovațiilor, tehnologiei și personalizării. În același timp, accentul pentru ambele produse se concentrează pe combinarea performanței și a utilizării zilnice. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată automobilul personalizat într-o galerie foto completă, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!