Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko

Maia Sandu spune că Igor Dodon pune la cale un nou furt al miliardului cu implicarea lui Veaceslav Platon

06 noiembrie 2020, ora 11:34

Maia Sandu a venit cu acuzații grave la adresa candidatului independent susținut de socialiști Igor Dodon. Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) spune că Igor Dodon pune la cale un nou furt al miliardului și că implică grupările criminale în campania sa electorală. Purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon, drept replică a spus că întrebarea „unde-i miliardul” trebuie să fie adresată lui Maia Sandu.

Maia Sandu spune că Igor Dodon a cerut ajutorul celor mai mari bandiți, în schimb eliberând-ui de la închisoare sau micșorându-le termenul de condamnare.

„Acești bandiți, umblă în libertate, merg la agenții economici și cu pistolul la tâmpla oamenilor cer bani pentru ca să finanțeze campania lui Igor Dodon. Tot de dragul banilor, Dodon i-a dat undă verde lui Veaceslav Platon, controversatul om de afaceri, pentru o nouă hoție bancară de proporție. Dodon pune la cale un următor furt al miliardului. Dodon le promite protecție tuturor hoților”, a declarat Maia Sandu.

L-am contactat pe avocatul lui Veaceslav Platon pentru o reacție, acesta deocamdată nu ne-a răspuns.

 

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram