„Întrebarea „Unde-i miliardul?” trebuie să fie adresată direct Maiei Sandu”. Aceasta este reacția candidatului independent la prezidențiale Igor Dodon la acuzațiile făcute de către politiciană. Maia Sandu a spus că Igor Dodon pune la cale un nou furt al miliardului și că implică grupările criminale în campania sa electorală. 

„Doamna Maia Sandu a fost la guvernare în anii când s-a furat miliardul, alături de Filat, Leancă, Plahotniuc, Gaburici, Drăguțanu. Ea este coparticipanta activă sau pasivă la acele fărădelegi. De aceea, întrebarea „Unde-i miliardul?” trebuie să fie adresat direct Maiei Sandu. Dânsa are un trecut politic controversat alături de hoții miliardului. În rest, toate închipuirile dumneaei despre viitor sunt aberații electorale și minciuni nerușinate”, a spus purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon, Ludmila Muntean.

Maia Sandu a mai spus că tot de dragul banilor, Igor Dodon i-a dat undă verde controversatului om de afaceri Veaceslav Platon pentru o nouă hoție bancară de proporție. L-am contactat pe avocatul lui Veaceslav Platon, acesta deocamdată nu ne-a răspuns.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!