/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Reacția lui Dodon la acuzațiile făcute de Sandu: „Întrebarea „Unde-i miliardul?” trebuie să fie adresată ei”

missing
06 noiembrie 2020, ora 12:00

„Întrebarea „Unde-i miliardul?” trebuie să fie adresată direct Maiei Sandu”. Aceasta este reacția candidatului independent la prezidențiale Igor Dodon la acuzațiile făcute de către politiciană. Maia Sandu a spus că Igor Dodon pune la cale un nou furt al miliardului și că implică grupările criminale în campania sa electorală. 

„Doamna Maia Sandu a fost la guvernare în anii când s-a furat miliardul, alături de Filat, Leancă, Plahotniuc, Gaburici, Drăguțanu. Ea este coparticipanta activă sau pasivă la acele fărădelegi. De aceea, întrebarea „Unde-i miliardul?” trebuie să fie adresat direct Maiei Sandu. Dânsa are un trecut politic controversat alături de hoții miliardului. În rest, toate închipuirile dumneaei despre viitor sunt aberații electorale și minciuni nerușinate”, a spus purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon, Ludmila Muntean.

Maia Sandu a mai spus că tot de dragul banilor, Igor Dodon i-a dat undă verde controversatului om de afaceri Veaceslav Platon pentru o nouă hoție bancară de proporție. L-am contactat pe avocatul lui Veaceslav Platon, acesta deocamdată nu ne-a răspuns.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram