Maia Sandu a venit cu acuzații grave la adresa candidatului independent susținut de socialiști Igor Dodon. Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) spune că Igor Dodon pune la cale un nou furt al miliardului și că implică grupările criminale în campania sa electorală. Purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon, drept replică a spus că întrebarea „unde-i miliardul” trebuie să fie adresată lui Maia Sandu.

Maia Sandu spune că Igor Dodon a cerut ajutorul celor mai mari bandiți, în schimb eliberând-ui de la închisoare sau micșorându-le termenul de condamnare.

„Acești bandiți, umblă în libertate, merg la agenții economici și cu pistolul la tâmpla oamenilor cer bani pentru ca să finanțeze campania lui Igor Dodon. Tot de dragul banilor, Dodon i-a dat undă verde lui Veaceslav Platon, controversatul om de afaceri, pentru o nouă hoție bancară de proporție. Dodon pune la cale un următor furt al miliardului. Dodon le promite protecție tuturor hoților”, a declarat Maia Sandu.

L-am contactat pe avocatul lui Veaceslav Platon pentru o reacție, acesta deocamdată nu ne-a răspuns.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!