Partidul Acțiune și Solidaritate anunță că a luat act de decizia Partidului Democrat de a se retrage de la guvernare. Potrivit celor de la PAS, acesta este un semn clar că „regimul lui Dodon” a suferit un eșec lamentabil.

De asemenea, am luat act de decizia Partidului Democrat de a se retrage de la guvernare. Dodon a fost părăsit de toți și este tot mai slab și mai disperat. Nimeni nu mai vrea să aibă de a face cu un personaj toxic, iresponsabil, corupt şi mincinos. Este un semn clar că regimul lui Dodon a suferit un eşec lamentabil, așa cum este soarta tuturor regimurilor care își bat joc de oameni”, se spune într-un mesaj postat pe Facebook.

Astăzi, președintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, a anunțat formațiunea își va menține neutralitatea în cadrul alegerilor prezidențiale și că își va retrage reprezentanții din Guvern, după ce va fi investit președintele țării.

Partidul Democrat își menține neutralitatea în alegerile prezidențiale și își retrage miniștrii din Guvern

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!