/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Partidul Acțiune și Solidaritate, după anunțul făcut de PDM privind retragerea miniștrilor din Guvern: „Dodon a fost părăsit de toți”

missing
07 noiembrie 2020, ora 20:47

Partidul Acțiune și Solidaritate anunță că a luat act de decizia Partidului Democrat de a se retrage de la guvernare. Potrivit celor de la PAS, acesta este un semn clar că „regimul lui Dodon” a suferit un eșec lamentabil.

De asemenea, am luat act de decizia Partidului Democrat de a se retrage de la guvernare. Dodon a fost părăsit de toți și este tot mai slab și mai disperat. Nimeni nu mai vrea să aibă de a face cu un personaj toxic, iresponsabil, corupt şi mincinos. Este un semn clar că regimul lui Dodon a suferit un eşec lamentabil, așa cum este soarta tuturor regimurilor care își bat joc de oameni”, se spune într-un mesaj postat pe Facebook.

Astăzi, președintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, a anunțat formațiunea își va menține neutralitatea în cadrul alegerilor prezidențiale și că își va retrage reprezentanții din Guvern, după ce va fi investit președintele țării.

Partidul Democrat își menține neutralitatea în alegerile prezidențiale și își retrage miniștrii din Guvern

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram