După ce a părăsit recent grupul parlamentar „Pro Moldova”, deputatul Sergiu Sîrbu a participat la parada de la Orhei de pe 8 noiembrie, dedicată Hramului Orașului, alături de parlamentarii din Partidului „Șor”, cu care recent a constituit platforma parlamentară „Pentru Moldova”. 

Solicitat să-și explice prezența la miting, deputatul Sergiu Sîrbu a spus pentru reportera TV8 Diana Popa că a fost invitat de către primarul orașului Pavel Verejanu.

De asemenea, alesul poporului a declarat că se asociază cu drumurile bune, cu ordinea din Orhei, cu canalizarea bună și alte lucruri făcute aici, care ar trebui realizate în toată țara.

Printre demnitarii prezenți în Orhei se numără deputații Marina Tauber și Reghina Apostolova din Partidul „Șor” și primarul de Orhei Pavel Verejanu.

Ca și în anii precedenți, Hramul orașului Orhei este sărbătorit cu mare fast. La evenimentele organizate de către administrația locală participă în jur de 300 de oameni. Aceștia nu mențin distanța socială, în pofida situației epidemiologie, or, ieri, 7 noiembrie, a fost stabilit un nou antirecord de cazuri noi de infectare cu COVID-19 în Republica Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!