Doi militari se numără printre persoanele care au fost rănite în urma accidentul ce s-a produs în această dimineață, 8 noiembrie, la intersecția străzilor Dacia și Băcioii Noi din Capitală, potrivit Ministerului Apărării, care a oferit informații suplimentare. 

Într-un comunicat de presă al instituției se spune că în această dimineață, o mașină de model „Dacia Logan” din dotarea Armatei Naționale, deplasându în interes de serviciu spre satul Plop Stiubei, Căușeni, din cauza condițiilor climaterice nefavorabile și vizibilitate scăzută, la intersecția bulevardului Dacia-Bacioii Noi, s-a tamponat cu un vehicul ce aparținea unei companii de taxi.

De asemenea, cei de la minister spun că numărul celor răniți a ajuns la patru. „Aceștia au fost transportați la spital cu răni ușoare, pentru îngrijiri medicale. Militarii se află înafara oricărui pericol”, se arată în comunicatul instituției.

Urmează ca Poliția să stabilească circumstanțele producerii accidentului și să ia o decizie în acest sens.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!