/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Printre persoanele rănite în accidentul de pe Dacia se numără și doi militari. Una dintre mașini aparține Armatei Naționale

missing
08 noiembrie 2020, ora 12:29

Doi militari se numără printre persoanele care au fost rănite în urma accidentul ce s-a produs în această dimineață, 8 noiembrie, la intersecția străzilor Dacia și Băcioii Noi din Capitală, potrivit Ministerului Apărării, care a oferit informații suplimentare. 

Într-un comunicat de presă al instituției se spune că în această dimineață, o mașină de model „Dacia Logan” din dotarea Armatei Naționale, deplasându în interes de serviciu spre satul Plop Stiubei, Căușeni, din cauza condițiilor climaterice nefavorabile și vizibilitate scăzută, la intersecția bulevardului Dacia-Bacioii Noi, s-a tamponat cu un vehicul ce aparținea unei companii de taxi.

De asemenea, cei de la minister spun că numărul celor răniți a ajuns la patru. „Aceștia au fost transportați la spital cu răni ușoare, pentru îngrijiri medicale. Militarii se află înafara oricărui pericol”, se arată în comunicatul instituției.

Urmează ca Poliția să stabilească circumstanțele producerii accidentului și să ia o decizie în acest sens.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram