/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Maia Sandu despre Igor Dodon: „Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta”

missing
09 noiembrie 2020, ora 12:01

Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta, să se bălăcească de unul singur în glodul în care a coborât. Singurele dezbateri pe care le mai poate avea sunt cele cu procurorii. Declarația îi aparține liderei PAS, Maia Sandu.

„Am cerut insistat o dezbatere publică în fața oamenilor pe subiecte de interes național, dezbateri de care Dodon a fugit în turul întâi. El trebuie să dezmintă fiecare minciună pe care a spus-o și să-și ceară scuze de la toți cetățenii. Până atunci, nu merită să mai pierdem timpul cu el. După alegeri voi cere insistent ca Igor Dodon să fie anchetat pentru toate abuzurile pe care le-a comis”, a mai declarat Maia Sandu în cadrul unui briefieng de presă.

De asemenea, lidera PAS a prezentat scuzele de rigoare cetățenilor pentru toate acțiunile și declarațiile care au fost spuse de deputați în timpul campaniei, dar și după primul tur al alegerilor.

Pe de altă parte, deputatul socialist Vlad Bătrâncea spune că a rămas stupefiat când a aflat că Maia Sandu nu mai vrea să participe la dezbateri. Potrivit deputatului, stuff-urile celor 2 candidați au dus tratative mai multe zile pentru a fi organizate 2 dezbateri în această săptămână.

Amintim că, Igor Dodon a refuzat să participe în dezbateri electorale înaintea primului tur al scrutinului electoral. Ulterior, acesta a menționat că va participa la dezbateri în turul doi.

Precizăm că, pe 1 noiembrie au avut loc alegeri prezidențiale în Republica Moldova. În turul doi au trecut doi candidați: Maia Sandu și Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram