Fostul ministru al Educației, Culturii și Cercetării Igor Șarov nu rămâne fără ocupație. Acesta deja a anunțat că și-a depus candidatura pentru funcția de rector al Universității de Stat din Moldova. Totodată, fostul ministru anunță că revine în domeniul cercetării.

Revin în cercetare la Alma Mater, la Facultatea de Istorie și a fost anunțat concursul la funcția de rector al Universității de Stat din Moldova, unde am depus documentele. Și cred că la sfârșitul acestei luni trebuie să înceapă o campanie și sper că cu experiența pe care am acumulat-o pe parcursul să pot demonstra colegilor mei de la universitate programul meu”, a menționat Șarov la emisiunea „Punctul pe azi” de la TVR.

Amintim că astăzi premierul Ion Chicu l-a demis pe Igor Șarov din funcția de ministru al Educației, Culturii și Cercetării, la fel ca și pe alți trei miniștri înaintați anterior de Partidul Democrat. Decizia a venit după ce acum două zile PDM a anunțat că după alegeri își va retrage exponenții din executivul condus de Chicu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!