/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Nu rămâne fără ocupație. Fostul ministru Șarov anunță că a candidat la conducerea unei universități din Moldova

09 noiembrie 2020, ora 21:23

Fostul ministru al Educației, Culturii și Cercetării Igor Șarov nu rămâne fără ocupație. Acesta deja a anunțat că și-a depus candidatura pentru funcția de rector al Universității de Stat din Moldova. Totodată, fostul ministru anunță că revine în domeniul cercetării.

Revin în cercetare la Alma Mater, la Facultatea de Istorie și a fost anunțat concursul la funcția de rector al Universității de Stat din Moldova, unde am depus documentele. Și cred că la sfârșitul acestei luni trebuie să înceapă o campanie și sper că cu experiența pe care am acumulat-o pe parcursul să pot demonstra colegilor mei de la universitate programul meu”, a menționat Șarov la emisiunea „Punctul pe azi” de la TVR.

Amintim că astăzi premierul Ion Chicu l-a demis pe Igor Șarov din funcția de ministru al Educației, Culturii și Cercetării, la fel ca și pe alți trei miniștri înaintați anterior de Partidul Democrat. Decizia a venit după ce acum două zile PDM a anunțat că după alegeri își va retrage exponenții din executivul condus de Chicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram