Suntem stupefiați că Maia Sandu nu mai vrea să participe la dezbateri. Despre aceasta a declarat Vlad Bătrâncea în cadrul unui briefing de presă.

Potrivit deputatului, stuff-urile au dus tratative mai multe zile pentru a fi organizate 2 dezbateri în această săptămână. Astfel, după ce s-au înțeles, cele 2 dezbateri urmau a fi organizate la Moldova1, dar și la Academia Studiilor Economice.

„Dezbaterile trebuiau să fie organizate miercuri, dar de câteva zile echipa Maiei Sandu nu ne-a mai răspuns la apeluri. Astăzi am rămas stupefiați când am aflat că Maia Sandu nu va mai participa în debateri”, a declarat Bătrâncea.

Precizăm că, astăzi, 9 noiembrie în cadrul unui biefing de presă, Maia Sandu a declarat că nu va mai participa la dezbateri cu Igor Dodon.

„Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta, să se bălăcească de unul singur în glodul în care a coborât. Singurele dezbateri pe care le mai poate avea sunt cele cu procurorii”, a menționat Maia Sandu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!