/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Ministerul Sănătății le răspunde sindicatelor: „Lucrătorii medicali sunt testați prioritar și masiv”

missing
10 noiembrie 2020, ora 12:46

Ministerul Sănătății spune că a primit scrisoarea Sindicatului „Sănătatea” prin care cere testarea prioritară și la locul de muncă a lucrătorilor medicali, dar susține că acest lucru se face deja. 

Ministerul a mărit capacitatea laboratoarelor pentru testarea la COVID-19. În prezent se realizează pâna la 4.000 teste pe zi. O categorie prioritară pentru testare sunt lucrătorii medicali, care sunt testati la moment masiv”, a menționat purtătoarea de cuvânt a ministerului, Cristina Stratulat.

Federația Sindicală în domeniul sănătății i-a expediat Ministerului Sănătății o scrisoare prin care îi cere să asigure testarea prioritară a personalului medical pentru COVID-19. În plus, în scrisoare se spune că lucrătorii medicali trebuie testați la locul de muncă.

Sindicatul „Sănătatea” îi cere Ministerului Sănătății testarea lucrătorilor medicali la COVID-19 direct la locul de muncă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram