Ministerul Sănătății spune că a primit scrisoarea Sindicatului „Sănătatea” prin care cere testarea prioritară și la locul de muncă a lucrătorilor medicali, dar susține că acest lucru se face deja. 

Ministerul a mărit capacitatea laboratoarelor pentru testarea la COVID-19. În prezent se realizează pâna la 4.000 teste pe zi. O categorie prioritară pentru testare sunt lucrătorii medicali, care sunt testati la moment masiv”, a menționat purtătoarea de cuvânt a ministerului, Cristina Stratulat.

Federația Sindicală în domeniul sănătății i-a expediat Ministerului Sănătății o scrisoare prin care îi cere să asigure testarea prioritară a personalului medical pentru COVID-19. În plus, în scrisoare se spune că lucrătorii medicali trebuie testați la locul de muncă.

Sindicatul „Sănătatea” îi cere Ministerului Sănătății testarea lucrătorilor medicali la COVID-19 direct la locul de muncă

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!