Fracțiunea Platforma DA solicită Procuraturii Generale să se autosesizeze pe marginea înregistrărilor audio, difuzate ieri pe mai multe portaluri de știri, în care se presupune că sunt vizați ministrul afacerilor interne Pavel Voicu și deputatul socialist Corneliu Furculiță. Despre aceasta a scris Alexandr Slusari pe pagina sa de Facebook.

„Am reținut că nu a urmat nicio dezmințire din partea ministrului sau a deputatului privind autenticitatea convorbirilor audio.
În acest context, fracțiunea Platformei DA va înainta la următoarea ședința plenară moțiunea simplă pe activitatea ministrului afacerilor interne, care oricum deja a acumulat mai multe bile negre în ultima perioadă de timp în contextul răpirii cetățenilor noștri de așa zisul МГБ din Transnistria, precum și a creșterii vertiginoase a numărului accidentelor rutiere”, a menționat Slusari.

Precizăm că, ieri, 9 noiembrie în presă au apărut mai multe înregistrări audio în care ar fi vizați actualul ministru de Interne Pavel Voicu și deputatul socialist Corneliu Furculiță.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!