/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Platforma DA solicită PG să se autosesizeze pe marginea înregistrărilor audio în care ar fi vizați Pavel Voicu și Corneliu Furculiță

missing
10 noiembrie 2020, ora 11:49

Fracțiunea Platforma DA solicită Procuraturii Generale să se autosesizeze pe marginea înregistrărilor audio, difuzate ieri pe mai multe portaluri de știri, în care se presupune că sunt vizați ministrul afacerilor interne Pavel Voicu și deputatul socialist Corneliu Furculiță. Despre aceasta a scris Alexandr Slusari pe pagina sa de Facebook.

„Am reținut că nu a urmat nicio dezmințire din partea ministrului sau a deputatului privind autenticitatea convorbirilor audio.
În acest context, fracțiunea Platformei DA va înainta la următoarea ședința plenară moțiunea simplă pe activitatea ministrului afacerilor interne, care oricum deja a acumulat mai multe bile negre în ultima perioadă de timp în contextul răpirii cetățenilor noștri de așa zisul МГБ din Transnistria, precum și a creșterii vertiginoase a numărului accidentelor rutiere”, a menționat Slusari.

Precizăm că, ieri, 9 noiembrie în presă au apărut mai multe înregistrări audio în care ar fi vizați actualul ministru de Interne Pavel Voicu și deputatul socialist Corneliu Furculiță.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram