O rulotă de culoare neagră, care avea inscripția că „Black star burger” a apărut noaptea trecută în fața cinematografului din centrul Capitalei. Rulota avea numere de înmatriculare străine, aparent rusești. Potrivit primarului Chișinăului, Ion Ceban, această gheretă pe roți nu are permisiunea autorităților de a se afla acolo și a fost evacuată.

Intenționat sau nu, aceasta a stat parcată ceva timp, până aproape de miezul nopții. Poliția i-a întocmit proces verbal și a fost evacuată”, a menționat primarul.

Totodată, edilul a atenționat că cei care vor încălca legea și „vor face surprize nocturne în acest oraș”, vor fi sancționați dur. „Altfel nu se poate. Unii au obrazul prea gros”, a accentuat Ceban.

Pe 26 noiembrie, în Chișinău va avea loc licitația cu privire la amplasarea gheretelor pe teritoriul orașului, iar pe 2 decembrie a fost anunțată a doua licitație.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!