Compania imobiliară Proimobil.md a lansat un nou tur virtual într-un apartament din Oasis Apartments. În imagini este prezentată locuința cu un prototip de design care poate fi implementat în metrajul propus.

Este vorba despre un apartament cu două camere și living spațios cu vedere spre parcul complexului de locuit. Apartamentul are suprafața de 74 de m2 compartimentați în cel mai util mod.

Potrivit angajaților companiei, tot mai mulți sunt cei care aleg Oasis pentru viitoarea locuință. Din acest motiv Proimobil.md în parteneriat cu firmele de reparații le propune clienților soluții la cheie.

Complexul Oasis Apartments le propune clienților oferte de apartamente de o calitate înaltă cu planificări moderne. Pe ultima sută de metri înainte de darea în exploatare au mai rămas un număr limitat de oferte:

2 apartamente cu un dormitor și living cu bucătărie – 58 m2

6 apartamente de 2 camere cu suprafele între 66m2 – 84 m2

4 penthouse-uri cu diferite dimensiuni

De asemenea, pentru accesibilitatea ofertelor compania a gândit trei metode de achitare în rate, flexibile și personalizate după fiecare client.

Pentru mai multe informații apelați: 068 666 918

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!