Un concert de zile mari s-a desfășurat în această seară la Moscova, unde au participat mai mulți moldoveni. Evenimentul a fost organizat de un oarecare grup „Dar pentru Moldova”. Deși anterior organizatorii concertului „Seara Diaporei” spuneau că nu este un eveniment politic, în cadrul concertului, participanții au fost îndemnați să iasă la vot duminică, 15 noiembrie. 

„Ne vedem duminică la vot”, a spus moderatorul petrecerii.

„Am crezut că va fi primul tur, cineva va câștiga și gata. Dra nu este așa. Dar ne-am gândit, cu ce e mai rea diaspora din Rusia decât cea din Europa? Am văzut că ei se adună și merg la concerte. Ei discută, dar noi suntem mulți. Azi toți au spus că va fi eveniment politic, dar nu. Trebuie să ieșim la alegeri pe 15 noiembrie. Dacă vrem să rămânem în Rusia, trebuie să ne gândim cum vom proceda”, a spus Mihai Cornea, președintele asociației „Dar pentru Moldova”.

Atmosfera a fost încinsă de un DJ, iar moldovenii, care au venit la petrecere, au dansat în hore. La eveniment a evoluat și cântărețul Arsenium, fostul solist al trupei O-ZONE.

Precizăm că anterior, organizatorii au spus că nu este un eveniment politic și nu are nicio legătură cu alegerile prezidențiale. Citiți mai multe detalii în știrea Cu trei zile înainte de turul doi al alegerilor, la Moscova se va organiza un concert pentru diaspora din Rusia de pe tv8.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!