/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Concert de zile mari și veselie la Moscova, unde a fost organizată o petrecere pentru moldovenii din Rusia

missing
11 noiembrie 2020, ora 22:37

Un concert de zile mari s-a desfășurat în această seară la Moscova, unde au participat mai mulți moldoveni. Evenimentul a fost organizat de un oarecare grup „Dar pentru Moldova”. Deși anterior organizatorii concertului „Seara Diaporei” spuneau că nu este un eveniment politic, în cadrul concertului, participanții au fost îndemnați să iasă la vot duminică, 15 noiembrie. 

„Ne vedem duminică la vot”, a spus moderatorul petrecerii.

„Am crezut că va fi primul tur, cineva va câștiga și gata. Dra nu este așa. Dar ne-am gândit, cu ce e mai rea diaspora din Rusia decât cea din Europa? Am văzut că ei se adună și merg la concerte. Ei discută, dar noi suntem mulți. Azi toți au spus că va fi eveniment politic, dar nu. Trebuie să ieșim la alegeri pe 15 noiembrie. Dacă vrem să rămânem în Rusia, trebuie să ne gândim cum vom proceda”, a spus Mihai Cornea, președintele asociației „Dar pentru Moldova”.

Atmosfera a fost încinsă de un DJ, iar moldovenii, care au venit la petrecere, au dansat în hore. La eveniment a evoluat și cântărețul Arsenium, fostul solist al trupei O-ZONE.

Precizăm că anterior, organizatorii au spus că nu este un eveniment politic și nu are nicio legătură cu alegerile prezidențiale. Citiți mai multe detalii în știrea Cu trei zile înainte de turul doi al alegerilor, la Moscova se va organiza un concert pentru diaspora din Rusia de pe tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram