Cu trei zile înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, care vor avea loc pe 15 noiembrie, la Moscova se va organiza un concert pentru diaspora din Rusia. Pe 11 noiembrie, cetățenii moldoveni sunt așteptați la „Seara Diasporei”. 

„Dragi Prieteni din Moscova și din regiunea Moscovei, echipa „Dar pentru Moldova” vă invită pe data de 11 noiembrie la o seară specială ,,Seara Diasporei”, cu cântec și voie bună, o întâlnire a diasporei din Federația Rusă cu echipa „Dar Pentru Moldova”. Intrarea este gratis, consumul și distracția sunt gratis”, scrie pe pagina de Facebook a grupului „Dar pentru Moldova”.

Pentru a afla locația evenimentului, oamenii sunt rugați să acceseze un link pe Viber. Am accesat link-ul de Viber, dar moderatorii nu au indicat nicio adresă în grupul nou format, care numără peste 140 de membri.

Am încercat să aflăm de la organizatori dacă s-au mai desfășurat anterior astfel de evenimente și de ce concertul va avea loc în nemijlocita apropiere de data scrutinului prezidențial.

Am sunat la numărul de telefon indicat pe pagina de Facebook a organizației, ne-a răspuns un domn care a spus că pentru detalii, trebuie să-l sunăm pe un bărbat pe nume Mihail, moderatorul grupului „Dar pentru Moldova”.

Cel din urmă ne-a spus următoarele: „Nu are nicio legătură cu alegerile acest concert. Este o seară pentru diaspora din Federația Rusă și este organizată de echipa „Dar pentru Moldova”.

De asemenea, bărbatul a menționat că au mai fost organizate astfel de evenimente și anterior, iar acesta nu este primul la număr și în astfel de format.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!