Noul BMW iX a debutat acum câteva ore şi marchează un adevărat “turning point” în istoria mărcii, a cărei cale de viitor este electrificarea în masă. Modelul devine flagship, deocamdată, printre electromobilele bavarezilor, dar şi, după nivelul de dotări, poate chiar şi printre toate automobilele de serie din gama actuală!

L-am analizat în seara zilei de ieri în detalii şi iată un top al dotărilor premiere care sunt lansate pentru prima dată pe un autoturism marca BMW. Unele dintre acestea sunt şi o premieră în toată industria auto!

(1) Grilă frontală cu senzori, cu încălzire şi spălare, cu suprafaţă specială prin care se elimină zgârieturile care pot apărea în timpul deplasărilor! Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!