/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Ar fi furat portmoneul unei tinere în timp ce se deplasau cu un maxi-taxi. Un bărbat din Capitală, reținut

missing
12 noiembrie 2020, ora 09:25

Un bărbat în vârstă de 49 ani din Capitală a fost reținut de poliție după ce ar fi furat portmoneul unei tinere în timp ce se deplasau cu un maxi-taxi de pe ruta 103 și a fugit de la fața locului.

Cazul a avut loc la data de 27 octombrie, individul în timp ce se deplasa cu rutiera cu nr. 103 pe pe itinerarul străzilor Iurii Gagarin până la strada Ismail, pe ascuns a sustras din geanta unei tinere în vârstă de 18 ani, portmoneul în care se aflau mijloace bănești și actele de identitate. Observând lipsa banilor, tânăra imediat a sesizat poliția. Prejudiciul cauzat tinerei constituie 495 lei.

Suspectul a fost identificat, reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția. Bărbatul anterior a mai fost judecat de mai multe ori pentru infracțiuni analogice.

Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate pentru ,, Pungășie ”, faptă care conform legislației penale în vigoare, se pedepsește cu amendă în mărime de până la 42.500 lei , muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram