Un bărbat în vârstă de 49 ani din Capitală a fost reținut de poliție după ce ar fi furat portmoneul unei tinere în timp ce se deplasau cu un maxi-taxi de pe ruta 103 și a fugit de la fața locului.

Cazul a avut loc la data de 27 octombrie, individul în timp ce se deplasa cu rutiera cu nr. 103 pe pe itinerarul străzilor Iurii Gagarin până la strada Ismail, pe ascuns a sustras din geanta unei tinere în vârstă de 18 ani, portmoneul în care se aflau mijloace bănești și actele de identitate. Observând lipsa banilor, tânăra imediat a sesizat poliția. Prejudiciul cauzat tinerei constituie 495 lei.

Suspectul a fost identificat, reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția. Bărbatul anterior a mai fost judecat de mai multe ori pentru infracțiuni analogice.

Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate pentru ,, Pungășie ”, faptă care conform legislației penale în vigoare, se pedepsește cu amendă în mărime de până la 42.500 lei , muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!