/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Cum decurg lucrările la Otaci, după ce blocul avariat a fost demolat. Informațiile prezentate de salvatori

missing
13 noiembrie 2020, ora 09:55

La Otaci continuă lucrările de după demolare a clădirii avariate de pe strada Prieteniei. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență spune că pe parcursul zilei de 12 noiembrie muncitorii au efectuat 61 de curse cu autobasculantele de mare tonaj după ce au fost încărcate deșeurile rezultate în urma demolării blocului avariat.

Angajații postului salvatori și pompieri de la Otaci au pulverizat apă  prin intermediul unei autospeciale pentru a evita propagarea prafului la clădirile din apropiere. În total pentru efectuarea activităților la fața locului au fost implicate 15 persoane cu 13 unități de tehnică.

Acțiunile sunt monitorizate în continuare de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram