/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Daruri de Crăciun pentru sute de copii din Moldova. Mai mulți moldoveni din SUA au lansat campania „Santa's bag” 

missing
13 noiembrie 2020, ora 09:41

Crăciunul va fi diferit în acest an pentru sute de copii din Republica Moldova. Micuții vor avea parte de câte un ghiozdan plin cu daruri speciale, pregătite cu mare grijă și drag de mai mulți moldoveni stabiliți în Statele Unite ale Americii, care au lansat campania „Santa’s bag”. 

Pentru că sărbătoarea se apropie cu pași grăbiți, în mare parte, cadourile au fost adunate și urmează să fie expediate în Republica Moldova.

„Sărbătorile, probabil, sunt cele care din totdeauna ne-au adus lângă cei dragi, ne-au adus acasă. În aceste clipe incerte, ne dorim din tot sufletul ca și copilașii din Moldova să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă. Ce- ar putea fi mai frumos, decât să faci un copil fericit. Darurile oferite le-ar face o bucurie imensă, dar mai ales le-ar aduce aminte de Moș Crăciun și de faptul că există oameni buni, care s-au gândit la ei”, spun membrii Touching a Life, organizația care a inițiat campania.

Marta Iacob, o moldoveancă stabilită în SUA, inițiatoare a campaniei, ne-a spus că în acest an, în premieră au fost colectat daruri pentru mai mult de 300 de copii din Republica Moldova.

Fiecare copil va putea găsit în ghiozdan dulciuri, jucării, rechizite școlare, dar și hăinuțe.

Darurile vor ajuge la mai mulți copii din câteva sate din Republica Moldova, dar și la copii care sunt ajutați de organizația „The Moldova Project”, un proiect de caritate, care susțin familiile social-vulnerabile din Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram