Crăciunul va fi diferit în acest an pentru sute de copii din Republica Moldova. Micuții vor avea parte de câte un ghiozdan plin cu daruri speciale, pregătite cu mare grijă și drag de mai mulți moldoveni stabiliți în Statele Unite ale Americii, care au lansat campania „Santa’s bag”. 

Pentru că sărbătoarea se apropie cu pași grăbiți, în mare parte, cadourile au fost adunate și urmează să fie expediate în Republica Moldova.

„Sărbătorile, probabil, sunt cele care din totdeauna ne-au adus lângă cei dragi, ne-au adus acasă. În aceste clipe incerte, ne dorim din tot sufletul ca și copilașii din Moldova să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă. Ce- ar putea fi mai frumos, decât să faci un copil fericit. Darurile oferite le-ar face o bucurie imensă, dar mai ales le-ar aduce aminte de Moș Crăciun și de faptul că există oameni buni, care s-au gândit la ei”, spun membrii Touching a Life, organizația care a inițiat campania.

Marta Iacob, o moldoveancă stabilită în SUA, inițiatoare a campaniei, ne-a spus că în acest an, în premieră au fost colectat daruri pentru mai mult de 300 de copii din Republica Moldova.

Fiecare copil va putea găsit în ghiozdan dulciuri, jucării, rechizite școlare, dar și hăinuțe.

Darurile vor ajuge la mai mulți copii din câteva sate din Republica Moldova, dar și la copii care sunt ajutați de organizația „The Moldova Project”, un proiect de caritate, care susțin familiile social-vulnerabile din Republica Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!