/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Maia Sandu s-a adresat alegătorilor care au votat în primul tur pentru contracandidatul său. „Dodon vă minte”

13 noiembrie 2020, ora 15:00

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a transmis un mesaj cetățenilor care în primul tur de scrutin au votat pentru contracandidatul său, Igor Dodon. Într-o conferință de presă, Sandu i-a îndemnat pe aceștia să voteze pentru schimbare, pentru „un președinte care nu minte”. De asemenea, în ultima zi în care este permisă agitația electorală, Sandu a adresat mesaje votaților din primul tur ai lui Renato Usatîi și Andrei Năstase.

Același mesaj care l-a adresat către votanții lui Dodon, Maia Sandu l-a adresat și susținătorilor Partidului Șor.

Dodon vă minte. El v-a promis să lupte cu hoții și să vă scape de sărăcie, dar a făcut invers. Voi meritați un președinte care nu vă minte, un președinte care să lucreze pentru voi. Și noi ne dorim același lucru, ne dorim ca toți oamenii să poată să muncească cinstit la ei acasă și să trăiască bine”, a declarat Sandu.

De asemenea, candidata s-a adresat electoratului lui Renato Usatîi din primul tur.

Mă adresez oamenilor care în primul tur l-au votat pe Renato Usatîi. Dumneavoastră ați ieșit la alegeri pentru că v-ați săturat de nedreptate, de hoție, de sărăcie. Vă îndemn să faceți asta și în turul doi, să votați pentru schimbare, pentru unificarea în jurul obiectivului comun: sărăcia și lupta cu hoția”, a menționat politiciana.

Maia Sandu nu a uitat și de alegătorii care și-au dat votul pentru Andrei Năstase în primul tur de scrtuin.

Am mers împreună, cot la cot, împotriva regimului Plahotniuc-Dodon. Împreună am reușit să-l alungăm pe Plahotniuc de la putere, împreună trebuie să-l alungăm pe Dodon de la putere”, a notat candidata.

Al doilea tur al alegerilor prezidențiale va avea loc duminică, 15 noiembrie. În acest tur lupta pentru fotoliul de președinte se dă între Maia Sandu și Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram