207 incidente a înregistrat Inspectoratul General de Poliție până la ceastă oră. 21 dintre acestea fiind agitație electorală și 76 de cazuri transportarea organizată a alegătorilor. Despre aceasta a declarat șeful adjunct al IGP în cadrul unui briefing de presă.

Potrivit IGP, în prezent au fost înregistrate 21 de cazuri de agitație electorală, 10 dintre acestea nu s-au confirmat.

Alte 5 incidente vizează blocărea de trasee. Până la această oră au mai fost înregistrate și 20 de incidente cu buletinele de vot.

„Avem 76 de cazuri privind modalitatea de transpostare organizată a alegătorilor, 8 cazuri de incidente cu urma mobilă și 13 cazuri – coruperea alegătorilor. Toate sunt examinate de către oamenii legii”, a menționat șeful adjunct al IGP.

În același timp, au mai fost înregistrate 5 cazuri de nerespectarea măsurilor COVID -19 și 57 de cazuri de huliganism.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!