/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

IGP: „Până la această oră au fost înregistrate 207 incidente”

missing
15 noiembrie 2020, ora 18:48

207 incidente a înregistrat Inspectoratul General de Poliție până la ceastă oră. 21 dintre acestea fiind agitație electorală și 76 de cazuri transportarea organizată a alegătorilor. Despre aceasta a declarat șeful adjunct al IGP în cadrul unui briefing de presă.

Potrivit IGP, în prezent au fost înregistrate 21 de cazuri de agitație electorală, 10 dintre acestea nu s-au confirmat.

Alte 5 incidente vizează blocărea de trasee. Până la această oră au mai fost înregistrate și 20 de incidente cu buletinele de vot.

„Avem 76 de cazuri privind modalitatea de transpostare organizată a alegătorilor, 8 cazuri de incidente cu urma mobilă și 13 cazuri – coruperea alegătorilor. Toate sunt examinate de către oamenii legii”, a menționat șeful adjunct al IGP.

În același timp, au mai fost înregistrate 5 cazuri de nerespectarea măsurilor COVID -19 și 57 de cazuri de huliganism.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram