/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Vicepreședintele CEC recunoaște că la Varnița anumite mașini au făcut mai multe rute

missing
15 noiembrie 2020, ora 18:56

Vicepreședintele Comisiei Electorale Centrale (CEC) Vladimir Șerban recunoaște că în satul Varnița, raionul Anenii Noi, acolo unde au fost deschise patru secții de vot pentru alegătorii din stânga Nistrului, că anumite vehicule au făcut mai multe rute. 

În cadrul ședinței CEC de pe 15 octombrie, de la ora 18:00, acesta a fost întrebat dacă sunt dovezi sau informații că au fost aduși organizat alegătorii la secțiile de votare din Varnița. Drept răspuns, acest a declarat următoarele:

„La Varnița eu nu pot să afirm acum că au fost aduși organizat, că au venit cu transportul – da. Că anumite unități de transport au făcut mai multe rute – da, dar că a fost aceasta organizat de către cineva, că există un centru special, eu nu pot face asemenea afirmații fiindcă, nu am dovezi la acest subiect. Neavând dovezi nu mă voi lansa în speculații. Poliția a fixat toate aceste presupuse încălcări, la fel au făcut și observatorii.

După ce în timpul zilei s-au înregistrat altercații la Varnița, după ora 18:00, la puntul de trecere dintre Varnița și Bender încă erau prezenți poliția, trupele speciale, combatanții și activiștii locali.

Precizăm că astăzi, în Varnița s-a format o coadă imensă la secția de vot deschisă pentru alegătorii din stânga Nistrului. Cozi s-au înregistrat și la Hagimus și la Rezina și la Ceucari.

În total pentru moldovenii din regiunea transnistreană au fost deschise 42 de secții de votare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram