Moldovenii de la Moscova sunt aduși cu autocarul la secțiile de vot. Imaginile video au fost trimise de către un cititor site-ului tv8.md. Acesta spune că autobuzul aparține asociației „Dar pentru Moldova”, care au organizat miercuri, 11 noiembrie, un concert pentru cetățenii moldoveni stabiliți în Rusia.

Pe de altă parte, președintele „Dar pentru Moldova”, Mihai Cornea neagă în totalitate informația: „Vreau să menționez că autocarul nostru este o cursă regulată Chișinău-Moscova. Acesta a ieșit la ora 7.10 de la Gara de Nord, la 8.10 a mers la Gara feroviară din Chișinău, iar de acolo împreună cu pasagerii care au procurat biletele pentru cursă se îndreaptă spre Moscova”.

Amimtim că, pe 11 noiembrie la Moscova a fost organizat un concert, unde au participat mai mulți moldoveni. Evenimentul a fost organizat de un grupul „Dar pentru Moldova”.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!