/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Surse: „Moldovenii de la Moscova sunt aduși cu autocarul la secțiile de vot”

missing
15 noiembrie 2020, ora 13:36

Moldovenii de la Moscova sunt aduși cu autocarul la secțiile de vot. Imaginile video au fost trimise de către un cititor site-ului tv8.md. Acesta spune că autobuzul aparține asociației „Dar pentru Moldova”, care au organizat miercuri, 11 noiembrie, un concert pentru cetățenii moldoveni stabiliți în Rusia.

Pe de altă parte, președintele „Dar pentru Moldova”, Mihai Cornea neagă în totalitate informația: „Vreau să menționez că autocarul nostru este o cursă regulată Chișinău-Moscova. Acesta a ieșit la ora 7.10 de la Gara de Nord, la 8.10 a mers la Gara feroviară din Chișinău, iar de acolo împreună cu pasagerii care au procurat biletele pentru cursă se îndreaptă spre Moscova”.

Amimtim că, pe 11 noiembrie la Moscova a fost organizat un concert, unde au participat mai mulți moldoveni. Evenimentul a fost organizat de un grupul „Dar pentru Moldova”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram