/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Horoscop. Unele zodii nu se pot concentra, altele visează cu ochii deschiși

missing
16 noiembrie 2020, ora 07:31

Află ce ți-au pregătit astrele pentru luni,16 noiembrie.

BERBEC Lasă lucrurile să se petreacă natural, de la sine, astăzi e una dintre zilele acelea când intervenţia ta mai mult strică decât ajută. Nu te băga în sufletul colegilor de serviciu sau al membrilor familiei și nu-ți oferi serviciile, ajutorul, neinvitat. Înseamnă că nu ai treabă și/sau, că, consideri pe cel în cauză incapabil să-și ducă sarcinile la bun sfârșit.

TAUR Poţi întâlni astăzi oameni al căror ţel suprem în viaţă este să-ţi facă ţie zile fripte. Genul de funcţionar de stat de la ghişeu, acum online. Oricâtă șpaga ai da, funcționarul de stat nu poate să facă decât ceea ce știe și poate, adică prost și incomplet. În jungla legislației corupte te pândesc monștrii apocaliptici, mai bine externalizează activitățile care îți omoară timpul și nervii, sigur, dacă ai o firmă, potrivit capital.ro.

GEMENI Eşti distrat şi nu te poţi concentra, chiar dacă ai mult de lucru. Ce poţi să faci când nu ai chef de nimic? Mai nimic! Zâmbeşte mult şi fii agitat, aşa lumea din birou nu o observe că nu faci nimic! Dar nu juca ”solitaire”, oricum, Windows 10, cel mai prost program de operare al mileniului, nu-l mai are în pachetul de bază. În astfel de zile este bine să faci ordine în fișiere și hârtii, în gânduri și sentimente.

RAC Astăzi ai ocazia să descoperi anumite motive ale comportamentului din ultimul timp al colegilor, al anturajului de la serviciu, în general. Ia atitudine şi lămureşte imediat cum stau, de fapt, lucrurile. Probabil, dacă nu, sigur, că cineva te-a bârfit. Fii mai clar și precis, în dispoziții, dacă ești ceva șef, comunicarea suferă pe un Mercur prost aspectat.

LEU O zi densă, obositoare, dar în care poţi să duci la bun sfârşit un volum mare de activitate. Cu toate că ai un randament bun, se pare că eşti în criză de timp, pentru că te-ai încărcat singur cu prea multe treburi. Totuşi, ești într-o formă bună, dar nu specula nimc astăzi, bursă, pariuri, jocuri de noroc, coronavirus!

FECIOARĂ Eşti pe drumul cel bun! Începi să înlături din calea ta obstacole, în special propriile limite. Muncești mai cu spor, eşti optimist şi te gândeşti cu încredere la viitor. În profesia, sau meseria ta nu lua de bune primele informații, primele vești. Verifică și filtrează prin filtrul bunului simț și a experienței.

BALANŢĂ Perioada zilei de astăzi te ajută să te înţelegi mai bine cu colegii de serviciu, sau, cu familia. Zâmbete și chiar efemere alianțe între persoane care nu se plac așa de mult. Poate unde este vorba de discuții despre pregătirea cadourilor pentru cei mici, a lui Moș Nicolae și a Bradului de Crăciun. Solidaritate creștină în aceste vremuri tulburi de distopie sanitară.

SCORPION O zi mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte munca. Fii mai atent, decât de obicei și totul o să fie normal, echilibrat, stelele indică, nu obligă. Destinul tău este, mai mult, sau mai puțin, făcut din suma alegerilor și deciziilor tale. Dar, la serviciu, nu promite nimănui, nimic!

SĂGETĂTOR Este bine să nu te implici în discuţii cu semnele de foc. Atenţie, însă, la serviciu, unde muncești, la ce vorbeşti şi cu cine! Limitează cheltuielile firmei în interesul tău personal, asta dacă ești patron. Nu uita că banii îi fac oamenii, nu mijloacele fixe, activele. Dacă nu le dai bani, măcar poartă-te frumos cu ei.

CAPRICORN Eşti pe drumul cel bun! Reuşita pare aproape, nu te lăsa acum. Ești aproape de o împlinire profesională, un reper autoimpus. Dar, după ce termini activitatea cotidiană parcă ai dori şi un film, un spectacol, pe Netflix și/sau o cină cu fast, în familie. Respectă-te, dacă vrei să fii respectat!

VĂRSĂTOR Zi favorabilă implicării tale în rezolvarea unor probleme importante pentru tine în domeniul meseriei, sau profesiei tale. Implică-te personal, dar vezi dacă nu trebuie să ceri şi ajutor, pentru că nu te pricepi chiar la orice, oricât de policalificat spui că ești! Nu uita: o mână spală pe alta, și amândouă, fața!

PEŞTI Visezi cu ochii deschişi, dar problemele cotidiene, realitatea, te confiscă. Oferă-ţi momente de relaxare sociale, şi așa poți avea o productivitate şi o eficienţă mai bune. Oamenii de succes sunt relaxaţi, zâmbitori și au o conversație plăcută.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram