/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Și președintele delegației Parlamentului European pentru relația cu R. Moldova a felicitat-o pe Maia Sandu

missing
16 noiembrie 2020, ora 12:25

Președintele delegației Parlamentului European în Comitetul de Asociere Uniunea Europeană, Siegfried Mureșan, a felicitat-o pe Maia Sandu cu câștigul în alegerile prezidențiale. 

„În decurs de un an, candidații socialiștilor au înregistrat înfrângeri zdrobitoare pe ambele maluri ale Prutului. Cu doi președinți proeuropeni la București și Chișinău, avem o șansă unică să lucrăm și să ne dezvoltăm împreună, cu ajutorul Uniunii Europene”, a scris Siegfried Mureșan pe rețelele sociale.

Menționăm că, Maia Sandu a susținut o conferință de presă în care președinta aleasă le-a mulțumit oamenilor pentru votul de încredere, dar și echipei sale pentru munca depusă.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram