Președintele delegației Parlamentului European în Comitetul de Asociere Uniunea Europeană, Siegfried Mureșan, a felicitat-o pe Maia Sandu cu câștigul în alegerile prezidențiale. 

„În decurs de un an, candidații socialiștilor au înregistrat înfrângeri zdrobitoare pe ambele maluri ale Prutului. Cu doi președinți proeuropeni la București și Chișinău, avem o șansă unică să lucrăm și să ne dezvoltăm împreună, cu ajutorul Uniunii Europene”, a scris Siegfried Mureșan pe rețelele sociale.

Menționăm că, Maia Sandu a susținut o conferință de presă în care președinta aleasă le-a mulțumit oamenilor pentru votul de încredere, dar și echipei sale pentru munca depusă.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!