/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Postul nostru de televiziune a fost aseară lider de audiență. Aproape 150 de mii de oameni se uitau concomitent la ediția specială, moderată de Natalia Morari

missing
16 noiembrie 2020, ora 21:39

Postul nostru de televiziune a fost aseară lider de audiență, în momentul în care Comisia Electorală Centrală anunța rezultatele preliminare ale cursei prezidențiale. Potrivit măsurătorilor oficiale, aproape 150 de mii de oameni se uitau concomitent la ediția specială, moderată de Natalia Morari, fiind unul dintre cele mai mari vârfuri de audiență. Și tv8.md a fost cel mai citit site de știri în ziua alegerilor, având peste 80 de mii de utilizatori. Echipa de jurnaliști a scris aproape 200 de știri, iar potrivit Google Analytics, în medie, un cititor a petrecut pe site circa 4 minute.

Acolo se află colegul meu, Cătălin Goria. Ce se întâmplă?”

„Ce se întâmplă? Vedem foarte multă poliție. Multă presă…”

„La sectia de vot din Frankfurt, Germania este alertă cu bombă”

„Începem cu Mihaela Dicusar, care se află acum la sediul PAS”

Când în țară s-a făcut ora 7 dimineața, iar secțiile de vot s-au deschis, TV8 a dat start programului special care a durat până la miezul nopții, însumând 17 ore de emisie live fără întrerupere. Pe lângă edițiile speciale, am avut știri din oră, atât pentru consumatorii de limbă română, cât și pentru cei de limbă rusă. Reporterii tv8 s-au aflat în cele mai fierbinți zone din țară, dar și pe urmele principalilor actori politici atunci când aceștia și-au exprimat dreptul la vot. Iar Cătălin Goria, care a mers în satul Cocieri pentru a documenta un reportaj despre cum are loc procesul de vot în secția deschisă pentru alegătorii din stânga Nistrului, a fost reținut timp de aproape o oră de către forțele transnistrene, la Dubăsari.

„Mi-au șters toate imaginile pe care le filmasem. Am stat cam o oră acolo, niciun pas inainte, niciun pas inapoi”.

MARIN MAXIAN, ȘEF ADJ, IGP: „Urmează ca jurnalistul să prezinte cererea despre cele intamplate, ca mai apoi sa ne expunem”.

Imediat după închiderea secțiilor de vot din țară, peste 150 de mii de oameni per minut se uitau ediția specială moderată de Natalia Morari, pentru a fi la curent cu cele mai proaspete informații și cele mai obiective analize. Iar atunci când Comisia Electorală Centrală a anunțat rezultatele preliminare, TV8 a devenit lider absolut de audiență.

Maia Sandu are 51,97 la sută, Igor Dodon – 47, 99 la sută

Potrivit măsurătorilor AGB, TV8 a fost ieri la treilea cel mai urmărit post de televiziune din țară. Un impact impresionant a avut și site-ul tv8.md, care, așa cum a arătat Google Analytics, a fost cel mai citit site de știri din țară. Peste 80 de mii de utilizatori s-au informat de pe tv8.md, iar echipa de jurnaliști a scris aproape 200 de știri. În medie, un cititor a petrecut pe site circa 4 minute. Și rețelele sociale ale tv8 au stabilit ieri câteva recorduri. Pagina noastră de Facebook a avut cel mai mare număr zilnic de vizualizări video – peste 2 milioane 380 de mii.

„Vă multumesc pentru atentie și voua, dragi telespectatori că ati fost cu noi toata ziua, alaturi de echipa de stiri, regie, cameramani – toată lumea”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram