/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ „O capcană pusă foarte simplu”. Dodon, despre refuzul fracțiunilor de a avea o întrevedere cu el

17 noiembrie 2020, ora 18:58

După ce ieri a declarat că în următoarele zile dorește să se întâlnească cu membrii partidelor parlamentare, iar ulterior a primit refuzuri de la aleșii poporului, excepție fac socialiștii, astăzi Igor Dodon spune că de fapt nici nu se aștepta să aibă un dialog cu deputații. 

„Eu nici nu așteptam ca ei să vină. Eu am vrut să văd care sunt mișcările lor. Nici nu le-a dat în cap, au căzut singuri într-o capcană pe care le-am pus-o foarte simplu”, a declarat Igor Dodon reporterului TV8 Cătălin Gorea, după reunirea Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor (PSRM).

Deputații din fracțiunile parlamentare PAS, PPDA, grupul „Pro Moldova”, platforma „Pentru Moldova” și Partidul Democrat au anunțat că nu vor să meargă la întrevedere cu președintele în exercițiu.

Ieri, Igor Dodon s-a întâlnit totuși cu membrii fracțiunii PSRM, iar deputații i-au propus să revină la șefia partidului, politicianul căzând de acord. Cu alte formațiuni politice acesta așa și nu s-a mai văzut.

Într-un comunicat de presă, PSRM anunță că Consiliul Republican al PSRM s-a reunit astăzi, 17 noiembrie, în ședință pentru a discuta situația politică din țară și a face totalizarea activității în perioada electorală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram