După ce ieri a declarat că în următoarele zile dorește să se întâlnească cu membrii partidelor parlamentare, iar ulterior a primit refuzuri de la aleșii poporului, excepție fac socialiștii, astăzi Igor Dodon spune că de fapt nici nu se aștepta să aibă un dialog cu deputații. 

„Eu nici nu așteptam ca ei să vină. Eu am vrut să văd care sunt mișcările lor. Nici nu le-a dat în cap, au căzut singuri într-o capcană pe care le-am pus-o foarte simplu”, a declarat Igor Dodon reporterului TV8 Cătălin Gorea, după reunirea Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor (PSRM).

Deputații din fracțiunile parlamentare PAS, PPDA, grupul „Pro Moldova”, platforma „Pentru Moldova” și Partidul Democrat au anunțat că nu vor să meargă la întrevedere cu președintele în exercițiu.

Ieri, Igor Dodon s-a întâlnit totuși cu membrii fracțiunii PSRM, iar deputații i-au propus să revină la șefia partidului, politicianul căzând de acord. Cu alte formațiuni politice acesta așa și nu s-a mai văzut.

Într-un comunicat de presă, PSRM anunță că Consiliul Republican al PSRM s-a reunit astăzi, 17 noiembrie, în ședință pentru a discuta situația politică din țară și a face totalizarea activității în perioada electorală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!