Proiectele bugetelor anuale pentru anul 2021 și politica bugetar-fiscală urmează să fie prezentate de către Guvern la începutul lunii decembrie. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu în ședința Guvernului de astăzi.

Noi vom examina și, sper, aproba în Guvern proiectul politicii bugetar fiscale și bugetele anuale pe data de 2 decembrie, marți. Vom avea ședința Guvernului pentru a examina și aproba aceste proiecte. Până atunci, vă rog toți colegii să se concentreze, suport maxim Ministerului Finanțelor și Ministerului Sănătății, care lucrează și generalizează aceste proiecte bugetare, astfel încât să le putem remite în primele zile ale lunii decembrie ca pe parcursul lunii decembrie, până la sfârșitul anului, să fie adoptate”, a declarat premierul Chicu.

Amintim că mâine are loc prima ședință a Parlamentului, după o pauză de circa două luni.

După două luni de pauză, deputații se vor întruni mâine în ședință

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!