/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Chicu: „Politica bugetar-fiscală și proiectele bugetelor anuale vor fi înaintate în Parlament la începutul lunii decembrie”

missing
18 noiembrie 2020, ora 16:30

Proiectele bugetelor anuale pentru anul 2021 și politica bugetar-fiscală urmează să fie prezentate de către Guvern la începutul lunii decembrie. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu în ședința Guvernului de astăzi.

Noi vom examina și, sper, aproba în Guvern proiectul politicii bugetar fiscale și bugetele anuale pe data de 2 decembrie, marți. Vom avea ședința Guvernului pentru a examina și aproba aceste proiecte. Până atunci, vă rog toți colegii să se concentreze, suport maxim Ministerului Finanțelor și Ministerului Sănătății, care lucrează și generalizează aceste proiecte bugetare, astfel încât să le putem remite în primele zile ale lunii decembrie ca pe parcursul lunii decembrie, până la sfârșitul anului, să fie adoptate”, a declarat premierul Chicu.

Amintim că mâine are loc prima ședință a Parlamentului, după o pauză de circa două luni.

După două luni de pauză, deputații se vor întruni mâine în ședință

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram