/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Premieră: Noul Jeep Wrangler Rubicon 392 este cel mai capabil Wrangler de până acum

missing
18 noiembrie 2020, ora 12:14

Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept a devenit oficial model de serie! Modelul cu motor HEMI de 6.4 litri şi cu opt cilindri este numit cel mai capabil Wrangler construit vreodată!

Se speculează că decizia finală de a-l lansa a fost făcută după premiera noului Ford Bronco, model care este principalul concurent al lui Wrangler. Ford nu intenționează să producă deocamdată un Bronco cu un motor cu opt cilindri, astfel încât cei de la Jeep au decis să ocupe o nișă în care concurenții încă nu au ajuns.

Noul Wrangler Rubicon 392 (indicele indică volumul motorului în centimetri cubi) nu diferă aproape cu nimic de concept, dar producătorul a pregătit o serie de surprize. Puterea motorului HEMI V8 de 6.4 litri a crescut de la 456 CP și 610 Nm la 477 CP și 637 Nm. Află mai multe detalii despre model din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram