Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept a devenit oficial model de serie! Modelul cu motor HEMI de 6.4 litri şi cu opt cilindri este numit cel mai capabil Wrangler construit vreodată!

Se speculează că decizia finală de a-l lansa a fost făcută după premiera noului Ford Bronco, model care este principalul concurent al lui Wrangler. Ford nu intenționează să producă deocamdată un Bronco cu un motor cu opt cilindri, astfel încât cei de la Jeep au decis să ocupe o nișă în care concurenții încă nu au ajuns.

Noul Wrangler Rubicon 392 (indicele indică volumul motorului în centimetri cubi) nu diferă aproape cu nimic de concept, dar producătorul a pregătit o serie de surprize. Puterea motorului HEMI V8 de 6.4 litri a crescut de la 456 CP și 610 Nm la 477 CP și 637 Nm. Află mai multe detalii despre model din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!