/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, acord cu NATO și prognoză sumbră! ISW: Rusia avansează rapid

/FOTO/ Nici bine nu a început ședința Parlamentului, că în fața Legislativului deja au fost dislocați mai mulți polițiști

missing
19 noiembrie 2020, ora 08:41

La mai puțin de două ore până la începerea ședinței Parlamentului, mai mulți polițiști și carabinieri au fost dislocați în preajma Legislativului pentru a menține ordinea publică. Imagini de la fața locului au fost făcute de către ex-consilierul municipal Ilian Cașu. 

Din fotografiile publicate de către acesta pe rețelele sociale se poate vedea că în preajma Parlamentului este un mijloc de transport ce aparține Inspectoratului General de Carabinieri și că sunt dislocați cel puțin șapte polițiști, la mai puțin de două ore până ca să înceapă ședința Legislativului.

Foto: Ilian Cașu/ Facebook

Ilian Cașu a scris pe pagina sa de Facebook că: chiar acum, Igor Dodon, președintele în exercițiu, și Pavel Voicu, ministrul Afacerilor Interne, au adus multă poliție ca sa apere Parlamentul la prima ședința după o pauză de câteva luni.

Foto: Ilian Cașu/ Facebook

Contactați telefonic, ofițerii de presă a Inspectoratului General al Poliției nu ne-au răspuns la telefon pentru a ne spune numărul total de polițiști care vor asigura respectarea ordinii publice în preajma Legislativului.

 

După mai bine de două luni de activitate zero în plenul Parlamentul, deputații ies din ceață. Astfel că, astăzi, 19 noiembrie, aleșii poporului se întrunesc în ședință plenară.

Deși, în toată această perioadă, ei au fost implicați mai mult în campania electorală, iar proiecte de lege nu au fost examinate și nici adoptate, legislatorii dau asigurări că au fost la datorie. Asta chiar dacă nu s-au aflat zilnic la birou.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram